Eläinklinikka Livetillä on ilo ja kunnia esitellä uusin eläinlääkärivahvistus. Anu Saikku-Bäckström aloittaa potilastyön klinikallamme 7.5.2018. Anun myötä Eläinklinikka Livetissä tarjotaan entistä kattavammin eläinlääkäripalveluita ja erikoisosaamista.

Anu on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta vuonna 1991. Hän on pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja väitellyt eläinlääketieteen tohtoriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2005 aiheenaan itsestään sulavien implanttien käyttö putkiluumurtumien hoidossa.

Anu on erityisesti perehtynyt kasvainten kirurgiseen hoitoon sekä vaativaan pehmytosakirurgiaan. Anun vahvaan osaamisalueeseen kuuluu myös ortopedia, urheilukoirien hoito ja kasvainten lääkinnälliset hoidot.

Anu on jatkokouluttautunut vuosien mittaan säännöllisesti kotimaassa ja ulkomailla sekä vieraillut huippuklinikoilla (mm. vuonna 2017 Englannissa maailmankuulussa Fitzpatrick Referrals Oncology and Soft Tissue – sairaalassa). Syvempää perspektiiviä urheilukoirien hoitoon antaa oma aktiivinen koiraharrastus (mm. agilityn maajoukkueessa 2010).

Eläinklinikka Livet toivottaa Anun lämpimästi tervetulleeksi tiimiinsä!